Home   CV-installaties   Sanitair   Water-,riool en gasinstallaties    Ventilatie en wtw   zonnesystemen  Vernieuwen CV-ketel  Service en onderhoud  aanvraagformulier

fotoboek   Veelgestelde vragen   Contact

 
    

 

 

VERNIEUWEN CV_KETEL

Slurpt Uw CV-ketel Uw beurs leeg of lopen de service-kosten te spuigaten uit ? Dan wordt het de hoogste tijd een vrijblijvend advies of offerte aan te vragen bij Installatiebedrijf R.Sonderkamp in Kessel !

Wij komen bij U langs om ter plekke te bekijken welke toepassingen/vermogens wenselijk en noodzakelijk zijn om U te voorzien van een nieuw en energiezuinige CV/combiketel.  De aanschaf van een nieuwe CV-ketel is een investering die gemiddeld weer 15 jaar moet volstaan. Het is dus van belang om hierin de juiste keuze te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan voornemens tot eventuele toekomstige uitbreidingen, grotere warmwaterbehoeftes voor een luxere badkamer, gezinsuitbreiding of juist inkrimping. Welke voorzieningen zijn aanwezig of wat moet er nog aangepast worden, hoe zou ik de regeling graag zien, enzovoorts..

Wij kunnen U hierin voorzien van een gedegen advies en kunnen het juiste type toestel en regeling/thermostaat voor U selecteren in diverse prijsklassen. Niet van ondergeschikt belang hierin is de kwaliteit,aftersales en hoge service welke wij en onze toeleveranciers hanteren. Derhalve voeren wij in hoofdzaak Nederlandse kwaliteitsmerken als Nefit en Itho-Daalderop. Beide merken staan reeds meer dan 10 jaar in ons gamma en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding bewezen. Met Itho-Daalderop hebben wij als dealer ook een leaseconstructie opgesteld waardoor  wij U toch kunnen helpen als Uw oude CV-ketel het  op een financieel ongunstig moment laat afweten.  Andere merken kunnen ook door ons worden geīnstalleerd echter met een lager voorraads-niveau van toestellen en service-artikelen.

Uiteraard komen wij ook periodiek de nodige onderhoud- en servicewerken voor U uitvoeren.  

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.  aanvraagformulier

 

               

 

Contact

Home

     

 

 


         

Questions or problems regarding this web site should be directed to [rolf@sonderkamp.nl].
Copyright Š 2012 [Installatiebedrijf R.Sonderkamp Kessel]. All rights reserved.
Last modified: 07/12/12.